Ikea лен

★★★★☆

Познаваме нуждите ви и затова ви предлагаме тази СУПЕР ОФЕРТА за всички продукти на ikea лен. Както виждате, създадохме списък с най-добрите ревюта на пазара, за да можете да изберете ikea лен, който е най-подходящ за вас.

10 най-добри

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Ikea лен?

ikea лен е известен като практичен кухненски асистент за бързо загряване на чиниите. От друга страна, функционалността е по-малко известна. За разлика от традиционните фурни, не работете с отоплителни пръчки и топлина. Както подсказва името, принципът вместо това се основава на нискочестотни електромагнитни вълни. Тези вълни въртят водните молекули, съдържащи се във всички ястия и увеличават кинетичната си енергия. Това повишава температурата на водните молекули и храната става топла.

Горещият въздух си заслужава в микровълновата?Микровълновата печка се използва във фурна чрез функция за горещ въздух. Това дава възможност да се приготвят ястия като пица, пържени картофи или сладкиши по хрупкав начин.

Вътре в микровълновата има ролков пръстен, върху който е поставена стъклена или пластмасова плоча. Плочата се върти непрекъснато по време на работа, за да се гарантира, че храната се нагрява равномерно.

Така наречената въртяща се антена работи подобно на крилото на отражателя. Той е или над зоната за готвене, под него или стърчи във вътрешността на печката. Като се върти, тя разпределя ikea лен хомогенно в пространството за готвене.

В допълнение към прости устройства, където може да се избере само мощността, има и устройства, които работят със специални ключове за хранителни функции. Освен това много комбинирани устройства предлагат автоматични програми, които например пържени картофи, пица и храна на скара.

Нагревателната фурна лесно пасва на вашия кухненски плот, за да загрее храна или да готви, ако е необходимо. Уникална характеристика на продукта е инверторната технология, която осигурява постоянно висока производителност. Размразяването на турбо значително съкращава времето, необходимо на фурната, за да размрази храната ви, което от своя страна помага да приготвите ястията си много по-бързо.

Горещият въздух има някои специални функции, които другите ikea лен нямат. Следователно обхватът на програмите и функциите също е важен критерий при избора на ново устройство. Винаги имайте предвид кои ястия искате да приготвите.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече