Hm по-голям номер

★★★★☆

Познаваме нуждите ви и затова ви предлагаме тази СУПЕР ОФЕРТА за всички продукти на hm по-голям номер. Както виждате, създадохме списък с най-добрите ревюта на пазара, за да можете да изберете hm по-голям номер, който е най-подходящ за вас.

10 най-добри

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Каква е цената на Hm по-голям номер?

Горещият въздух има някои специални функции, които другите hm по-голям номер нямат. Следователно обхватът на програмите и функциите също е важен критерий при избора на ново устройство. Винаги имайте предвид кои ястия искате да приготвите.

Интериорът се почиства с пиролиза. Остатъците от замърсяване и изгаряне стават пепел при високи температури, които след това трябва само да избършете с влажна кърпа. Дори листът за печене е способен на пиролиза. Производителят не разкрива дали другите аксесоари като универсалния тиган и комби ръждата са с възможност за пиролиза.

Имате нужда и от топлина отгоре / отдолу за някои рецепти, които можете да зададете само в една фурна. Някои ястия, като домашна пица, също трябва да се приготвят на калай.

Много hm по-голям номер проверяват кои допълнителни програми има устройството и колко добре работят. Функция за предварително изпълнение се предлага с почти всяка микровълнова печка. С някои без функция на грил не е нужно сами да задавате времето при размразяване - устройството използва сензор, за да измери колко тежка е масата, която искате да размразите и съответно автоматично определя необходимото време.

Какво е предимството на горещия въздух? Радиатор създава горещ въздух и го издухва във фурната с вентилатор. Функцията за горещ въздух предлага по-равномерен процес на готвене и по-малка консумация на енергия, отколкото при функцията на циркулиращия въздух.

Рейтинг на редактора: С тази микровълнова печка с горещ въздух и грил не можете да сбъркате, ако търсите проста, евтина микровълнова печка, която е многофункционална. Функциите BeSilent и Favorite Dish са особено привлекателни.

Това означава, че hm по-голям номер са подходящи и за тези, които не искат или не могат да готвят. Затова е особено подходящ за възрастни хора, деца и начинаещи.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече