Decathlon гети

★★★★☆

Познаваме нуждите ви и затова ви предлагаме тази СУПЕР ОФЕРТА за всички продукти на decathlon гети. Както виждате, създадохме списък с най-добрите ревюта на пазара, за да можете да изберете decathlon гети, който е най-подходящ за вас.

10 най-добри

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Decathlon гети?

Характеристики: Със стъпка на тяга, управление чрез въртящ се превключвател, настройка на мощността Купете от Amazon Цена вкл. ДДС., плюс. Транспортни разходи Микровълновата печка Severin е една от малкото decathlon гети в микровълновия тест, които имат допълнителни съоръжения за скара. Това означава в допълнение към отделно съществуващите решетки за скара. Като последно допълнение, тази микровълнова печка също има настройка за размразяване на замразена храна. Оценка: Като цяло сравнително евтина микровълнова печка с минимално оборудване, но включваща скара. Добра алтернатива на нашия съвет за цените!

Това е микровълнова печка, която има функции за горещ въздух в допълнение към типичните си функции. Тази функция за горещ въздух позволява на потребителя да използва устройството като фурна.

Функцията на грил е обнадеждаваща. Резултатите от „доброто“ до „много добро“ при приготвяне на крак на пуле не са въпрос, разбира се, тъй като това е деликатна задача: пулето трябва да се готви въпреки костите. Въпреки това, пулетите не станаха хрупкави с функцията на грил.

В допълнение към действителната функция за готвене, много съвременни decathlon гети предлагат и други функции като печене на скара, готвене на пара или дори печене на пица. Практичното многофункционално устройство е добър избор, особено за малки кухни и единични домакинства, защото можете да използвате много различни приложения, за да спестите място.

Какво може да бъде зададено чрез приложението Home Connect? В приложението имате всички функции, които също могат да бъдат зададени във фурната. Те включват напр. горещите функции, включително микровълнова печка, времевия код и регулирането на температурата. Има и възможност за настройка на любими ястия в приложението. След това тази настройка се прехвърля във фурната.

Разбираема работа: Символите и пиктограмите на цифровия дисплей улесняват работата с микровълновата печка. Дисплеят е ясно и визуално умело интегриран във вратата.

Монтирайте микровълновата и свържете Имате нужда и от помощник, който да прикрепи микровълновата с грил. Това улеснява окачването на decathlon гети на монтажната плоча. Сега водите свързващия кабел през отвора и свързвате микровълновата. Накрая устройството се завинтва от долната страна на шкафа и, ако е необходимо, отстрани, докато всичко се зачерви.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече